Swissline kasvohoidot

LE GRAND SOIN AU COLLAGÉNE PUR

Kasvohoito sisältää PURE COLLAGEN FILM FACE & NECK -kollageeninaamion

Ylellisen nautinnollinen, ihon kuntoa voimakkaasti kohottava, kokonaisvaltainen premium- kasvohoito. Kultaa, silkkiä, puhdasta 92% ihoidenttistä kollageenia, viimeisintä peptiditeknologiaa sekä kasvipohjaisia kasvutekijöitä… mitä muuta voi ihosi kaivata. Kasvohoito uudistaa ja virkistää nopeasti stressaantuneen ja väsyneen ihon. Ihoa kiinteyttävä, kasvolihaksia stimuloiva ja ryhdistävä kasvohieronta viimeistelee hoitonautinnon. Kiinteyttävät, täyteläistävät ja säteilevän hehkuvat hoitotulokset näkyvät ihollasi välittömästi. Täydellistä huolenpitoa – tehokkainta well-age hoitoa alusta loppuun saakka.

168;

SWISS VIRTUAL SURGERY

Ihoa korjaava ja uudistava kasvohoito

Ihon nuorekkuutta ja luonnollista palautumista tukeva kasvohoito. Kasvohoito tehostaa ihosolujen uusiutumista ja stimuloi soluaineenvaihduntaa. Täydellinen globaali kasvohoito rasittuneelle ja kuormittuneelle iholle edistäen ihon palautumista tehokkaasti ihoa kosteuttaen ja rauhoittaen.

130;

SWISS LIFTING INFUSION

Kiinteyttävä lifting kasvohoito

Kasvojen, kaulan ja decolteen ylellinen ja tehokas aikuisen ihon lifting-kasvohoito. Kiinteyttää ja täyteläistää rypyt ja juonteet ainutlaatuisen tehokkaasti. Lifting-kasvohoito huomioi ikääntyneemmän ihon kaikki toiveet; ihon tarpeita vastaava AHA, BHA tai PHA-happokuorinta, puhdas merikollageeni, voimakkaasti ihoa kohottava Lifting Cure-ampulli sekä hyaluronihappo stimuloivat ja uudistavat ihoa syvätehoisesti ja kokonaisvaltaisesti.

142;