bioline kauneushoitola
darphin
lcn kosmetiikka
toskani hoidot

Tuotteet

Darphin

Pierre Darphinin vuonna 1958 kehittämä ainutlaatuinen ammattikosmetiikkasarja.Ainutlaatuinen ja yksilöllinen ihonhoitokonsepti, joka tarjoaa kokonaisvaltaista kauneutta ja hyvinvointia luonnon puhtaimmilla kasviuutteilla ja eteerisillä öljyillä. Hemmottelevaa ja aromaterapeuttista ihonhoitoa.

LCN

Upeat ja laadukkaat käsien -ja jalkojenhoitotuotteet. Kestävät, mutta hellävaraiset kynsilakat ilman tolueenia, DBP:tä, formalddehydiä ja kamferia.

Toskani

Toskani cosmeticsin hapot ovat vain ammattikäyttöön suunniteltuja korkealaatuisia kuorintoja.
Tehokkuutta kemiallisiin kuorintahoitoihin antavat steriilit seerumit sekä korkealaatuiset Peel off- okluusionaamiot. Kemiallisilla kuorinnoilla saadaan kirkastettua ja siloitettua ihoa. Se on vastaanottavaisempi muille hoitotuotteille ja kollageenin tuotanto tehostuu.

Bioline

Italialainen vuonna 1979 lanseerattu ammattikosmetiikkasarja. Bioline käyttää tuotteissaan viimeisintä bioteknologista tutkimusta jalostamaan ja parantamaan tehoaineita, joita luonto meille tarjoaa. Tulevaisuuden ihonhoito sarja, joka sisältää innovatiivisia, ja moderneja kotihoito- ja hoitolatuotteita.

Jane Iredale

Luonnollinen ja kestävä mineraalimeikkisarja. Jane Iredale tuotteet suojaavat ihoa ja tuovat esille ihosi parhaat puolet. Ne eivät sisällä synteettisiä öljyjä, talkkia tai synteettisiä väri-ja säilöntäaineita eivätkä myöskään hajusteita. Jokainen tuote on valmistettu parhaista farmokologisen tason raaka-aineista.
Meikkisarja, mikä myös hoitaa ihoasi.