bioline
lcn
SWISSLINE-45kaikki boosterit rivissä
socialmedia_peelings_monoacid
jane puuterit
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Salon Harmonyssa käytetään ainoastaan korkealaatuista ammattikosmetiikkaa

Swiss line

Älykäs ihonhoito kunnioittaa ihoa ja toimii yhteistyössä sen kanssa, ei sitä vastaan. Swisslinen tuotteita on valmistettu 30 vuoden ajan Sveitsissä ja siellä uskotaan , että iho voi ikääntyä kauniisti ja arvokkaasti. Tuotteissa yhdistyvät parhaat ja tehokkaat anti-age menetelmät ja korkealaatuiset hoitotuotteet ihon biologian mukaisesti .Swissline on premium ihonhoitosarja sinulle, kun haluat ihollesi vain parasta!

Toskani

Toskani cosmeticsin hapot ovat vain ammattikäyttöön suunniteltuja korkealaatuisia kemialllisia kuorintoja.
Tehokkuutta kemiallisiin kuorintahoitoihin antavat steriilit seerumit sekä korkealaatuiset Peel off- okluusionaamiot. Kemiallisilla kuorinnoilla saadaan silminnähden kirkastettua ja siloitettua ihoa. Kemialliset kuorinnat toimivat myös loistavasti laitehoitojen alla valmistamaan iho vastaanottamaan laitehoitojen tehot.

BiolineJato

Italialainen vuonna 1979 lanseerattu upea ammattikosmetiikkasarja. BiolineJato käyttää tuotteissaan viimeisintä bioteknologista tutkimusta jalostamaan ja parantamaan tehoaineita, joita luonto meille tarjoaa. Tehokkaat ja nautinnolliset hoitolahoidot sekä modernit kotihoitotuotteet hurmaavat ikään ja ihoon katsomatta!

Jane Iredale

Luonnollinen ja kestävä mineraalimeikkisarja. Jane Iredale tuotteet suojaavat ihoa ja tuovat esille ihosi parhaat puolet. Ne eivät sisällä synteettisiä öljyjä, talkkia tai synteettisiä väri-ja säilöntäaineita eivätkä myöskään hajusteita. Jokainen tuote on valmistettu parhaista farmokologisen tason raaka-aineista.
Meikkisarja, mikä myös hoitaa ihoasi.

Lcn

Saksalainen laadukas ja monipuolinen hoitosarja jaloille ja käsille. Upeat hoitotuotteet käsien ja jalkojen hoitamiseen ja hellimiseen myös kotona. Kestävät ja hellävaraiset kynsilakat.