Jalka- ja käsihoidot

Minikäsihoito
Kynsien ja kynsinauhojen pikahoito.

25,-

Harmony käsihoito
Käsihoito on arjen luxusta. Kynnet muotoillaan ja viilataan. Kynsinauhat pehmitetään ja hoidetaan. Hieronta ja lakkaus viimeistelee kokonaisuuden.

49,-

De Lux käsihoito
Käsien todellinen tuhkimohoito. Hoito aloitetaan suola-öljy kuorinnalla, joka pehmittää ja siloittaa käsien ihon. Kynnet ja kynsinauhat käsitellään ja hoidetaan. Hoidon kruunaa lämmin parafiinipakkkaus.

68,-

Harmony jalkahoito
Hoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä. Jalkaporalla hoidetaan mahdolliset kovettumat ja liikavarpaat. Siistitään kynnet ja kynsinauhat. Kynnet viimeistellään lakkauksella. Lopuksi rentouttava hieronta.

74,-

Harmony De Lux jalkahoito
Jalkojen tuhkimohoito. Käytän hoidossa hellästi hierovaa jalkaporaa. Sillä saa käsiteltyä ja viimeisteltyä niin kynnet, kynsinauhat kuin kovettumat ja liikavarpaat. Jalat kuorintaan ja lakkauksen ja hieronnan jälkeen ne upotetaan lämpöiseen parafiiniin. Lakkauksessa käytettävän lakkapullon saat mukaasi..

95,-

Pikajalkahoito
Asiakkaan tarpeen mukaan tehty jalkojen pikahoito.

40,-

LCN geelilakkaus
Geelilakalla saat varpaan- ja sormienkynsiin kauniin ja kestävän lakkauksen.

LED valolla kovetettava lakka on on 100% liuotinvapaa , joka vahvistaa luonnonkynttä. Geelilakkaus on ihana keksintö, joka helpottaa jokaisen kynsiään lakkaavan naisen elämää. Kun kerran käy ottamassa geelilakkauksen niin ei tarvitse lakata kynsiä kahteen, kolmeen jopa neljään viikkoon.

49,-