Hoidot

Salon Harmony on lempeä ja harmoninen kauneushoitola Helsingin sydämessä, Ullanlinnassa. Tarjoamme ihanat Harmony kasvohoidot, mikroneulausta ja ihonpuhdistusta, hemmottelevat jalka- ja käsihoidot, kasvolymfat ja radiofrekvenssihoidot. Hoidamme osaavasti kuntoon myös ripset ja kulmat ja teemme geelilakkauksia. Meiltä myös Infuzion system - hoidot ja paljon muita ammattitaidolla toteutettuja ihonhoitoja. Panosta hyvinvointiisi ja varaa aika ilmaiseen ihonhoidon konsultaatioon!

Harmony kasvohoidot

Harmony Kasvohoidot

Harmony De-Ox

Kasvohoito poistaa väsymyksen merkit ja palauttaa ihon hehkeän värin. Täydentää ihon vitamiinivarastoja ja lataa iholle pitkäkestoista energiaa. Tuo iholle välitöntä hehkua.

115,-

Harmony Aqua

Syvätehoisesti ja pitkäkestoisesti kosteuttava kasvohoito kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Ravitsee ihoa tehokkaasti. Poistaa välittömästi kuivuudesta johtuvaa kiristävää ja karheaa tunnetta iholla. Hoitaa ihon uskommattoman pehmeäksi ja ihanan raikkaaksi.

103,-

Harmony De-Sense

Herkän, aran ja helposti punoittavan ihon rauhoittava kasvohoito. Vahvistaa herkkää ihoa ja tasapainottaa ihon väriä. Lempeä hoito rauhoittaa ihon pitkäkestoisesti.

103,-

Harmony Pura

Kasvohoito epäpuhtaalle, huonosti toimivalle ja väsyneelle iholle. Tasapainottaa ja kirkastaa ihoa. Ihosta tulee ihanan raikas ja puhdas.

98,-

Harmony Proceutic

The agebiotic system, aktiiviaineiden innovaatio iholle. Dermaseuttinen ratkaisu näkyviin ikääntymisen merkkeihin. Juonteet, ilmerypyt ja laajentuneet ihohuokoset. Hoitokokonaisuus, jossa hedelmähappokuorinta yhdistettynä pepetideihin vahvistetaan retinoidi pohjaisella peel-off-naamiolla. Ihosta tulee kuulas, siloittunut ja sen immuunipuolustus on vahvistunut.

98,-

Toskani Cosmetics happokuorinta
Radiofrekvenssihoito
Mikroneulaus
Ihonpuhdistus
Kasvolymfa
Jalkahoito ja käsihoito
Ripset ja kulmat
Infuzion system
Parafiinihoidot
Yumi lashes kestotaivutus
LCN geelilakkaus