Käsihoito


Käsihoito on arjen luxusta. Kynnet muotoillaan ja viilataan. Kynsinauhat pehmitetään ja hoidetaan. Hieronta ja lakkaus viimeistelee kokonaisuuden.

49;De Lux käsihoito


Käsien todellinen tuhkimohoito. Hoito aloitetaan suola-öljy kuorinnalla, joka pehmittää ja siloittaa käsien ihon. Kynnet ja kynsinauhat käsitellään ja hoidetaan. Hoidon kruunaa lämmin parafiinipakkkaus.

68;Pikakäsihoito


Kynsien ja kynsinauhojen pikahoito.

25;Jalkahoito


Sisältää jalkojen kylvetyksen, jalkaporalla hoidetaan mahdoliiset kovettumat, känsät. Siistitään kynnet ja kynsinauhat. Lopuksi rentouttava hieronta.

70;De Lux jalkahoito


Jalkojen tuhkimohoito. Käytän hoidossa hellästi hierovaa jalkaporaa. Sillä saa käsiteltyä ja viimeisteltyä niin kynnet, kynsinauhat kuin kovettumat ja känsät. Jalat kuorintaan ja lakkauksen ja hieronnan jälkeen ne upotetaan lämpöiseen parafiiniin.

95;Pikajalkahoito


Asiakkaan tarpeen mukaan tehty jalkojen pikahoito.

40;LCN geelilakkaus


Geelilakalla saat varpaan- ja sormienkynsiin kauniin ja kestävän lakkauksen.

LED valolla kovetettava lakka on on 100% liuotinvapaa , joka vahvistaa luonnonkynttä. Geelilakkaus on ihana keksintö, joka helpottaa jokaisen kynsiään lakkaavan naisen elämää. Kun kerran käy ottamassa geelilakkauksen niin ei tarvitse lakata kynsiä kahteen, kolmeen jopa neljään viikkoon.

49;